• Alles onder één dak

Wij stellen ons voor

Erik Langermans

Ik ben Erik Langermans geboren in Ruurlo. Vader van twee kinderen, Lotte en Nick. We wonen met veel plezier in het prachtige groene Lochem met haar gemoedelijke sfeer. Ik zit al ruim 22 jaar in de financiële dienstverlening waarvan ik mij de laatste 20 jaar heb toegelegd op hypotheken. Bij mijn kantoor aan de Nieuwstad komen mensen vaak zo even binnen wandelen met een vraag. Laagdrempelig en ongedwongen, dit vind ik een absolute meerwaarde.

Loes Creutzberg

Mijn naam is Loes Creutzberg, samen met mijn man en twee dochters woon ik in Lochem. Vanaf januari 2018 ben ik het team van de HypotheekDesk Lochem komen versterken . Samen met onze hypotheekadviseurs, Erik en Erica zorg ik ervoor dat het gehele aanvraagtraject van de hypotheek zo goed en snel mogelijk verloopt. Na mijn afstuderen ben ik de financiële dienstverlening terecht gekomen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij diverse organisaties op het gebied van de bank – en verzekeringswezen en makelaardij . Deze jaren lange ervaring zet ik nu vol enthousiasme in om samen met ons hele team uw vragen te beantwoorden op het gebied van hypotheken, verzekeren, bankzaken en makelaardij. Iedereen is van harte welkom op ons kantoor aan de Nieuwstad. De koffie staat klaar!

Erica van Noort

Mijn naam is Erica van Noort. Samen met mijn man onze drie kinderen Bram, Maaike en Job en onze hond Freek wonen wij in het mooie groene Lochem. In 1991 ben ik mijn carriere begonnen in de buitendienst bij één van de grootste verzekeraars in Nederland. Daar heb ik ook een groot deel van mijn opleiding gevolgd. Ik help je graag op het gebied van levensverzekeringen, hypotheken en bancaire zaken. Voor zowel vragen als berekeningen, advies en het uitbrengen van offertes kun je bij mij terecht. Wil je een afspraak? Dan bekijken we samen jouw situatie en onderzoeken we wat voor jou de beste oplossing is. Dit kan bij ons op kantoor maar dit kan uiteraard ook bij je thuis. Loop gerust eens binnen om kennis te maken. De koffie staat klaar!

Henriëtte Martens

Mijn naam is Henriëtte Martens en ik woon sinds 4 jaar in Lochem. Ik ben vanuit Drenthe verhuisd en woon samen met mij vriend Paul en hond Lady. Ik ben 17 jaar werkzaam geweest bij een bank, gespecialiseerd in buitenlandse valuta’s. Ik sluit mij graag aan bij het motto van RegioBank, de bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Bij RegioBank voel ik me thuis, hier wordt nog tijd genomen voor de klant. Ik geef je graag persoonlijk advies over betalen en sparen voor jong en oud. Kom gerust langs voor informatie, de koffie staat klaar!

Esther Koops

Mijn naam is Esther Koops en ik ben geboren en getogen in de Achterhoek. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Winterswijk. Mijn hele carrière ben ik al werkzaam in het bank- en verzekeringswezen, een uitdagende branche met een vakgebied dat nooit verveelt! Iedere situatie en iedere klant kent unieke aspecten en specifieke uitdagingen. Het is dan ook een fantastische taak om extra dimensie te geven aan het fenomeen RegioBank en om onze klanten te laten zien welke mogelijkheden wij kunnen bieden op het gebied van verzekeringen zodat dit niet meer jouw zorg, maar onze zorg is! Ik help je hier graag bij!

Carolien Langermans

Mijn naam is Carolien Langermans, geboren en getogen in Lochem. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, Lotte en Nick. Ons huis staat in Lochem, en we vinden het hier nog steeds heerlijk wonen in deze prachtige en gemoedelijke omgeving. Een eigen huis is de plek waar je woont, waar je je veilig voelt, en dat moet goed voelen. Na 19 jaar werkervaring in de makelaardij kan ik wel stellen dat voor iedereen het zoeken, bekijken en vinden van een huis best een hele spannende fase is. Mijn passie is om die zoektocht met jou samen aan te gaan en het huis te vinden dat bij je past. Mijn jarenlange ervaring, gecombineerd met workshops styling (oa. bij Hans Slim) die ik heb gevolgd, stellen mij in staat anders naar een huis te kijken en me goed in jouw situatie in te leven.

Kim Blaauw

Mijn naam is Kim Blaauw. Ik ben geboren en getogen in Holten. Sinds kort ben ik werkzaam bij de MakelaardijDesk en volg ik een studie aan de Vastgoed Academie. Van dinsdag tot en met vrijdag doe ik mijn uiterste best om Carolien te ondersteunen bij de MakelaardijDesk, en waar nodig vul in mijn collega's aan. Dagelijks vergroot ik mijn kennis om u nog beter te woord te staan en van dienst te zijn. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Ik plan graag een afspraak voor u in bij één van mijn collega's. Tot snel aan de Nieuwstad 7 in Lochem!