• Alles onder één dak

Wij stellen ons voor

Erik Langermans

Ik ben Erik Langermans geboren in Ruurlo. Vader van twee kinderen, Lotte en Nick. We wonen met veel plezier in het prachtige groene Lochem met haar gemoedelijke sfeer. Ik zit al ruim 27 jaar in de financiële dienstverlening waarvan ik mij de laatste 25 jaar heb toegelegd op hypotheken. Bij mijn kantoor aan de Nieuwstad komen mensen vaak zo even binnen wandelen met een vraag. Laagdrempelig en ongedwongen, dit vind ik een absolute meerwaarde.

Robert Donkers

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Robert Donkers en ik ben werkzaam als hypotheekadviseur binnen ons kantoor. Ik breng ruim 20 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening mee. Dit doe ik met veel enthousiasme en met oog voor mijn klanten. Ik geef graag een duidelijk en persoonlijk advies over het realiseren van uw woonwensen met creatieve en vindingrijke hypotheekoplossingen. Een adviseur met het hart op de juiste plaats. Nieuwsgierig geworden naar mijn werkwijze? Ik maak graag een afspraak met u voor een informatief hypotheekgesprek.

Loes Creutzberg

Mijn naam is Loes Creutzberg, samen met mijn man en twee dochters woon ik in Lochem. Samen met onze hypotheekadviseurs zorg ik ervoor dat het gehele aanvraagtraject van de hypotheek zo goed en snel mogelijk verloopt. Na mijn afstuderen ben ik de financiële dienstverlening terecht gekomen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij diverse organisaties op het gebied van de bank – en verzekeringswezen en makelaardij . Deze jaren lange ervaring zet ik nu vol enthousiasme in om samen met ons hele team uw vragen te beantwoorden op het gebied van hypotheken, verzekeren, bankzaken en makelaardij. Iedereen is van harte welkom op ons kantoor aan de Nieuwstad.

Carolien Langermans

Mijn naam is Carolien Langermans, geboren en getogen in Lochem. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, Lotte en Nick. Ons huis staat in Lochem en we vinden het hier nog steeds heerlijk wonen, in deze prachtige en gemoedelijke omgeving. Een eigen huis is de plek waar je woont, waar je je veilig voelt, en dat moet goed voelen. Door mijn jarenlange ervaring in de makelaardij kan ik wel stellen dat voor iedereen het zoeken, bekijken en vinden van een huis best een hele spannende fase is. Mijn passie is om die zoektocht met jou samen aan te gaan en het huis te vinden dat bij je past. Mijn ervaring, gecombineerd met workshops styling (o.a. bij Hans Slim) die ik heb gevolgd, stellen mij in staat anders naar een huis te kijken en me goed in jouw situatie in te leven.

Kim Blaauw

Mijn naam is Kim Blaauw. Ik ben geboren en getogen in Holten. Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij de MakelaardijDesk en volg ik een studie aan de Vastgoed Academie. Van dinsdag tot en met vrijdag doe ik mijn uiterste best om Carolien te ondersteunen bij de MakelaardijDesk, en waar nodig vul in mijn collega's aan. Dagelijks vergroot ik mijn kennis om u nog beter te woord te staan en van dienst te zijn. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Ik plan graag een afspraak voor u in bij één van mijn collega's. Tot snel aan de Nieuwstad 7 in Lochem!

Esther Koops

Mijn naam is Esther Koops en ik ben geboren en getogen in de Achterhoek. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Winterswijk. Mijn hele carrière ben ik al werkzaam in het bank- en verzekeringswezen, een uitdagende branche met een vakgebied dat nooit verveelt! Iedere situatie en iedere klant kent unieke aspecten en specifieke uitdagingen. Het is dan ook een fantastische taak om extra dimensie te geven aan het fenomeen RegioBank en om onze klanten te laten zien welke mogelijkheden wij kunnen bieden op het gebied van verzekeringen zodat dit niet meer jouw zorg, maar onze zorg is! Ik help je hier graag bij!

Chantal van 't Hof

Mijn naam is Chantal van ’t Hof en ik ben geboren en getogen in Ruurlo. Na het afronden van mijn opleiding Directiesecretaresse ben ik, vanuit mijn stageperiode, aan het werk gegaan bij HypotheekDesk. De afgelopen jaren heb ik bij alle dienstverleningen van HypotheekDesk mogen meekijken en nu, na het afronden van de benodigde examens, ben ik werkzaam bij VerzekeringenDesk. Het leuke aan verzekeringen is dat iedere klant en iedere situatie anders is. Dit maakt een werkdag erg divers en uitdagend. Graag zorg ik ervoor dat het afsluiten van verzekeringen zo voorspoedig mogelijk verloopt waarbij je, als klant, zoveel mogelijk ontlast wordt. Zodat dit niet meer jouw zorg, maar onze zorg is! Ik help je graag bij het vinden van de verzekeringen die aansluiten bij jouw situatie en wensen, graag tot snel!

Merian Boon

Aangenaam!
Mijn naam is Merian Boon. Ik woon met veel plezier in Lochem, samen met mijn man en onze twee kinderen. Persoonlijke aandacht voor klanten, een goede dienstverlening en net even dat stapje extra kunnen doen voor de klant zijn mijn persoonlijke drijfveren. Dit heb ik gevonden in mijn functie bij RegioBank, waar ik op maandag, dinsdag en vrijdag werkzaam ben als klantadviseur. Een bank waar u welkom bent! Daarnaast draagt RegioBank ook bij aan de buurt, wat ik als Lochemse erg belangrijk vind. Heeft u een vraag over uw schadeverzekeringen? Het kan zijn dat u mij dan ook treft. Ik ondersteun namelijk mijn collega’s van de VerzekeringenDesk. Op deze manier heeft u voor al onze dienstverleningen vaste contactpersonen en bent u bij ons in goede handen. Wij kennen u en u kent ons!

Henriëtte Martens

Mijn naam is Henriëtte Martens, in 2015 ben ik vanuit Drenthe verhuisd naar Lochem en woon samen met mijn vriend Paul. Ik ben 17 jaar werkzaam geweest bij een bank, gespecialiseerd in buitenlandse valuta’s. Ik sluit mij graag aan bij het motto van RegioBank, de bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Bij RegioBank voel ik me thuis, hier wordt nog tijd genomen voor de klant. Ik geef je graag persoonlijk advies over betalen en sparen voor jong en oud. Kom gerust langs voor informatie, de koffie staat klaar!

Sammy

Hoi! Ik ben Sammy de kantoorhond en ik woon samen met mijn baasjes, Erik, Carolien, Lotte & Nick in Lochem. Bijna elke morgen mag ik mee naar kantoor aan de Nieuwstad 7 waar ik graag iedereen begroet. Ik haar en pluis niet, dus mensen met een allergie (of zwarte kleren..) hoeven niet bang voor mij te zijn.